Creatief en professioneel

‘Van catering aan huis tot zakelijk eventmanagement’

 

5 vragen aan Joyce van Vliet: oprichter en drijvende kracht achter Enjoyce uit Zierikzee op Schouwen-Duiveland.

 

(1) Wat is je achtergrond?

“Na mijn afgeronde management- en horecaopleidingen in Maastricht en Breda, heb ik ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants. Van een gepassioneerde kok heb ik mij daarna ontwikkeld tot ondernemer en eventmanager. ”

 

(2) En toen volgde Enjoyce?

“Sinds het begin van mijn opleiding was een eigen bedrijf al een wens. In 2009 heb ik de moed gehad om het heft in eigen handen te nemen en ben gestart met Enjoyce Catering. Dat richtte zich aanvankelijk op catering aan huis. Ik ben er enorm trots op dat de activiteiten inmiddels ook zijn uitgebreid naar de zakelijke catering en eventmanagement.”

 

(3) Hoe is je aanpak?

“Kwaliteit is mensenwerk en de lat ligt hoog. Klanttevredenheid is bepalend. Ik heb veel aandacht besteed aan het opbouwen en onderhouden van een professionele en klantvriendelijke staf. Voor de catering en organisatie van elk evenement, privé of zakelijk, staat Enjoyce garant voor: uitbundige kwaliteit, creatieve invulling en complete verzorging tot in de puntjes.”

 

(4) Daarom dus de naam Enjoyce?

“Precies. De klant kan zorgeloos genieten. En als de klant geniet, geniet ik ook.”

 

(5) Hoe gaat het tot nu toe?

”Enjoyce groeit gestaag en beschikt over een vaste kern personeel. We hebben door mond-op mondreclame een goede reputatie opgebouwd en er is een continue stroom aan opdrachten.”

Oog voor detail en kwaliteit. Succes verzekerd!

ENJOYCE
uit Zierikzee (Schouwen-Duiveland) verzorgt uw catering of evenement net even anders én met oog
voor detail. Laat u verrassen!

CONTACT

06-46 28 75 22
 
Charlotte de Bourbonlaan 9
4303 AE Zierikzee
Enjoyce is actief in heel Zeeland (Schouwen-Duiveland, Walcheren, Zuid-Beveland, Noord-Beveland, Tholen), de Zuid-Hollandse gemeenten Goeree-Overflakkee, Voorne Putten, Hoeksche Waard) en West-Brabant.