Gastvrijheid

in stijl

Veel bedrijven en particulieren hebben inmiddels de kwaliteiten van Enjoyce ontdekt. Ontspannen, spontaan, creatief, culinair hoogstaand... en altijd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ook onze complimenten aan het vriendelijke personeel.  Enjoyce, tot de volgende keer!

 • Thuisdiner

  “Een ‘thuisrestaurant’ zoals jij dat in onze keuken en woonkamer hebt verzorgd, verdient een dikke pluim! We hebben genoten van je professionele kookkunst en je mooie presentatie van de gerechten. Joyce, een gast- en vakvrouw in hart en nieren!”

  Josien, Kees, Joost en Joke, Wemeldinge

 • Neeltje Jans Mosselen - openingsfeest

  “Voor dit evenement waren ruim 600 gasten en ongeveer 125 VIP’s uitgenodigd. De ontvangst en de verzorging van deze gasten is door Enjoyce op professionele uitgevoerd. Met zeer veel genoegen denken wij terug aan de creatieve opzet en uitvoering. De door Enjoyce uitgevoerde gedetailleerde voorbereiding en strakke projectmatige aanpak heeft bij ons buitengewoon veel zorgen weggenomen. Door de creatieve en feestelijke aankleding van de partytent, het vakkundige personeel van Enjoyce en de ontspannen sfeer is deze opening een toppertje geworden.”

 • Huwelijksfeest

  “Nadat we ons uitgebreid hadden laten informeren door diverse cateraars, kozen we op basis van goede ervaringen van bekenden voor Enjoyce. Joyce verzorgde alles: de grote tent, de aankleding, de bar, de bediening en het Zeeuws buffet met als afsluiter een echte ijscokar. Onze gasten (ruim 80) en wijzelf hebben mede dankzij het mooie weer, de prachtige locatie, De Stoof in Noordgouwe, maar vooral dankzij Enjoyce GENOTEN! Het buffet was bijzonder lekker en van hoog niveau. Alle gasten waren en zijn nog steeds laaiend enthousiast!! De bediening was buitengewoon vriendelijk en professioneel. Het voorbereiden op de dag voor het feest en het opruimen op the day after verliepen vlekkeloos. Wij zijn Joyce en haar team zeer dankbaar voor een onvergetelijk, zeer geslaagd en vooral heerlijk feest.”

  Elisabeth en Frans, Zierikzee

 • Omoda - opening hoofdkantoor en distributiecentrum

  “Enjoyce verzorgde de catering tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe hoofdkantoor en distributiecentrum. Onze 350 werknemers kregen de heerlijkste hapjes bij binnenkomst en dat zorgde natuurlijk direct voor een warm welkom. De rondleiding was bijzonder verrassend, omdat op iedere afdeling een culinaire stop werd gemaakt. Enjoyce nam het sushi-buffet en het Aziatische buffet voor haar rekening, wat een feest was dat. De opbouw van het buffet onder kantooruren verliep perfect, zonder oponthoud van onze werkzaamheden. Onze complimenten aan het vriendelijke personeel. Zij maakten onze opening extra bijzonder. Enjoyce, tot de volgende keer!”

 • Kompassen - modeshow

  “Geheel in stijl van Kompassen heeft Enjoyce de bezoekers van onze modeshow in de watten gelegd. Geweldig! De cocktails in onze kleuren en de fingerfood-hapjes geheel passend bij de modecollectie van het seizoen. Dit evenement was meer dan geslaagd. Aanleiding om Enjoyce te verzoeken de catering van dit evenement te verzorgen voor alle vier de seizoenen van het jaar.”

 • Gemeente Schouwen-Duiveland - afscheidsdiner

  “Na de gemeenteraadsverkiezingen hebben de oud-raadsleden in stijl afscheid genomen in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. In deze fraai gerestaureerde en verbouwde kerk heeft Enjoyce een prachtige ontvangst- en dinerlocatie gerealiseerd. Daar werden de gasten met een drankje ontvangen en hebben vervolgens genoten van een door Enjoyce heerlijk samengesteld dinerbuffet. Chapeau voor de organisatie en de culinaire invulling.”

 • ABN AMRO - kookworkshop

  “Na een druk vergaderprogramma heeft Enjoyce ter afsluiting een kookworkshop verzorgd. Dit viel in onze financiële kring zeer in de smaak. Naast de gewenste ontspanning zorgde dit ook voor goede teambuilding. Dit laatste is te danken aan de perfecte begeleiding van Enjoyce, alsmede aan de grote betrokkenheid en gastvrijheid van Joyce. De goede prijs-kwaliteitverhouding mag ook niet onvermeld gelaten worden. Joyce, nogmaals hartelijk dank.”

 • Ondernemerskring Schouwen-Duiveland - receptie

  “De Nieuwjaarsreceptie van Ondernemerskring Schouwen-Duiveland (OSD) in het gemeentehuis van Zierikzee was wederom een succes en druk bezocht. Enjoyce had een aantal razend lekkere fingerfood-hapjes klaargemaakt en heerlijke wijntjes uitgezocht. Voor een feestelijke noot zorgde ook de oesterprins. Voor de vakkundige en klantvriendelijke bediening alle lof.”

 • Café De Biet

  “Het is fijn werken met Joyce, de eigenaresse van Enjoyce. Ze weet van aanpakken, heeft oog voor detail en kwaliteit. Ze is representatief en kan bovendien een gangmaker zijn. Wil je een leuk feest? Vier het in De Biet en laat Enjoyce het culinaire deel verzorgen. Succes verzekerd!”

 • Nova Yachting - relatiedag

  “De relatiedag van Nova Yachting voor de Greenline-jachten was geslaagd. Mede dankzij Enjoyce, die deze dag begeleidde vanaf de ontvangst van de gasten met koffie en een bolus tot en met de verzorging van de inwendige mens gedurende de middag. De soep, broodspiesen, sandwiches en wraps vielen zeer in de smaak.”

 • Juniorkamer Schouwen-Duiveland - congres

  “Namens de JCI-SD (Junior Chamber International - Schouwen-Duiveland) denken wij met genoegen terug aan de verzorging en de organisatie van het diner en het feest door Enjoyce op het landelijk congres van JCI Nederland. Het is een knalfuif geworden. De ruim 600 gasten hebben in één van de loodsen van jachthaven Port Zélande tot in de kleine uurtjes genoten van een bruisende feestavond. Een compliment aan Enjoyce voor de transformatie van de botenloods in een feestlocatie.”

 • House of Yachts Bruinisse - steigerborrel

  “Wat een geslaagde steigerborrel was dat toen onlangs de zeilers van de Deltaweek de jachthaven van Bruinisse aandeden! De bemanningen van de deelnemende schepen hebben zich goed laten verwennen door de hapjes, drankjes en oesters, geserveerd door Enjoyce. Petje af voor de creativiteit van Joyce van Vliet en haar crew. Ook het barretje dat was ingericht op het varende vakantiehuis was een eclatant succes. Deze stop tijdens de Deltaweek bij House of Yachts in Bruinisse staat in het geheugen gegrift. Enjoyce dank voor je medewerking en perfecte uitvoering.”

 • Auto Kievit - opening vestiging Bergen op Zoom

  “Voor soortgelijke evenementen klopt Auto Kievit gaarne op de deur bij Enjoyce. Het is altijd weer een genoegen om te constateren hoe Enjoyce zo’n evenement een unieke wending geeft. In de garage werd een mobiele keuken opgebouwd, het personeel was goed geïnstrueerd, de bediening was zeer vriendelijk en prettig,... Kortom, het was weer als van ouds Joyce en … de catering was wederom prima de luxe!”

ENJOYCE
uit Zierikzee (Schouwen-Duiveland) verzorgt uw catering of evenement net even anders én met oog
voor detail. Laat u verrassen!

CONTACT

06-46 28 75 22
 
Charlotte de Bourbonlaan 9
4303 AE Zierikzee
Enjoyce is actief in heel Zeeland (Schouwen-Duiveland, Walcheren, Zuid-Beveland, Noord-Beveland, Tholen), de Zuid-Hollandse gemeenten Goeree-Overflakkee, Voorne Putten, Hoeksche Waard) en West-Brabant.